ua en ru

Міліція перевіряє інформацію про замінування торгового центру та гіпермаркету будматеріалів у Києві (оновлено)

Співробітники столичної міліції перевіряють інформацію про замінування торгового центру та магазину будматеріалів у Києві.

Співробітники столичної міліції перевіряють інформацію про замінування торгового центру та гіпермаркету будівельних матеріалів у Києві. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

"О 12:40 в міліцію надійшла інформація, що приміщення одного з торгівельно-розважальних центрів на вулиці Горького заміновано. А в 13:03 від невідомого надійшло аналогічне повідомлення, що заміновано один з провідних гіпермаркетів з продажу будівельно-господарських товарів на вулиці Григоренка", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаними адресами працюють спеціалісти вибухово-технічних служб, кінологи, працівники МНС, медики. Відомості внесено до Єдиного обліку столичних районних управлінь міліції. Триває подальша перевірка, а також заходи, спрямовані на встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Зазначимо, за адресою вул. Горького, 176 знаходиться ТРЦ Ocean Plaza, а за адресою проспект Григоренко, 40 - гіпермаркет будматеріалів "Епіцентр".

Раніше прес-секретар столичної міліції Ольга Білик повідомила РБК-Україна, що правоохоронці перевіряють інформацію про замінування торгового центру та магазину будівельних матеріалів у Києві.

"Надійшло два повідомлення про те, що заміновані торговий центр і магазин, які спеціалізуються на будматеріалах", - повідомила Білик.

За її словами, повідомлення про замінування надійшло близько 12:00 і близько 13:00.

Зараз на місцях працюють криміналісти та вибухотехніки.

При цьому в столичній міліції не уточнили, про які магазини йде мова і в яких районах вони знаходяться, зазначивши, що один з них, можливо, в Голосіївському районі.

Зазначимо, прес-секретар радника Президента України, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у своєму Facebook написала, що невідомі повідомили про замінування столичного ТРЦ Ocean Plaza, який розташований в Голосіївському районі Києва.