ua en ru

Міліція перевіряє факти мінування 4 об'єктів в Харкові

Міліція перевіряє факти мінування 4 об'єктів в Харкові Фото: в Харкові перекрита вул. Римарська

Закрита вул. Римарська, станція метро, БТІ та оперний театр

В Харкові співробітники Дзержинського та Комінтернівського районних відділів міліції перевіряють факти мінування чотирьох об'єктів. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"Інформація про наявність вибухівки в приміщеннях Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області, Міського бюро технічної інвентаризації, заводу Малишева та ХНАТОБу надійшла до міліції близько 8:30 від невідомої особи", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, як повідомляє місцеве видання "Городской Дозор", у зв'язку з повідомленням про мінування у Харкові закрита вул. Римарська, станція метро "Завод імені Малишева", Міське бюро технічної інвентаризації (БТІ) та оперний театр (ХНАТОБ).

"На даний час на місцях подій працюють вибухотехніки та працівники слідчо-оперативних груп Дзержинського та Комінтернівського районних відділів міліції. Проводиться евакуація громадян", - повідомляють у прес-службі МВС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові сьогодні, 10 липня, вранці скоєно розбійний напад на відділення "Нової пошти", в результаті чого загинули троє працівників.