ua en ru

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України

Донецький "Шахтар", програючи 0:2, зумів здобути впевнену перемогу у Харкові над "Металістом" і залишитися на вершині чемпіонату України.

Донецький "Шахтар", програючи 0:2, зумів здобути впевнену перемогу у Харкові над "Металістом" і залишитися на вершині чемпіонату України.

30 березня, 19:30
Харків, "Металіст"
Металіст - Шахтар, 2:4
Голи:
Кучер, 7 (аг), Марлос, 32 (з пен.) - Коста, 36, Едуардо, 38, Срна, 45, Адріано, 74
Металіст: Шуст, Вільягра, Гуйє, Пшеничних, Азеведо, Юссуф, Богданов, Едмар, Шав'єр, Ксьонз, Марлос
Шахтар: Каніболоцький, Срна, Кучер, Кривцов, Ізмаїл, Степаненко, Ілсіньо, Коста, Тейшейра, Едуардо, Адріано

Фінальний свисток! Шахтар переміг!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України90+3 хв. Соуза сфолив на Кучері.

90+2 хв. Марлос прорвався по правому флангу, увійшов у штрафну і пробив - удар заблокував Кривцов.

89 хв. Срна міг робити рахунок в матчі ще більшим, але з його ударом під поперечину з гострого кута Горяїнов впорався.

87 хв. Шахтар віддав м'яч господарям поля, розуміючи, що вже ніщо не вирве у них перемогу в сьогоднішньому матчі.

83 хв. Гомес виконував непогану подачу з правого флангу в штрафну, але Каніболоцький впевнено зіграв на виході.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України80 хв. Соуза поміняв Богданова.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України75 хв. Замість Едуардо на поле з'явився Бернард.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України74 мин. Четвертий гол влітає в ворота Металіста! Срна навісив з флангу, Коста головою скинув під удар Адріано и Луїс спокійно відправив м`яча у ворота!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України69 хв. Фред увійшов у гру замість Ілсіньо.

68 хв. Шав'єр наважився на удар з гострого кута, але влучив м'ячем прямо в руки Каніболоцького.

66 хв. Дуже складно Металісту грати на чужій половині поля. Дуже обережно діють харків'яни, боячись отримати контратаку у відповідь.

62 хв. Знову збиває темп Шахтар. Тримають гірники м'яч в центрі поля, не особливо прагнучи до воріт Горяїнова.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України58 хв. Степаненко грубо зіграв проти Богданова в центрі поля.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України55 хв. Стрімко сьогодні все розвивається! Вільягра просто зніс руками Едуардо на правому фланзі. Друга жовта картка і видалення!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України54 хв. Вільягра занадто картинно падав у штрафній Шахтаря.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України52 хв. Замість Юссуфа на поле вийшов Гомес.

48 хв. Дуглас Коста небезпечно бив зі штрафного з гострого кута - Горяїнов м'яч забрав.

Сподіваємося, що другий тайм буде не менш цікавим, ніж перший.

Завершився цей божевільний перший тайм.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України45 хв. Ось це так! Срна виводить Шахтар вперед! Хорват пробив здалеку, м'яч зачепив Пшеничних і залетів у ворота Металіста!

42 хв. Після чарівного у власному виконанні шматка тайму гірники тримають м'яч у себе, заспокоюючи гру.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України38 хв. Ну нічого собі! Зрівнює рахунок Шахтар! Коста обійшов на лівому фланзі двох захисників і прострілив на дальню штангу, звідки Едуардо головою відправив м'яч у ворота!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України36 хв. І тут же Коста скорочує рахунок! Дуглас пробив від лівого кута штрафного і "прошив" руки Горяїнова!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України32 хв. І Марлос сильним ударом пробив Каніболоцького!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України31 хв. Кучер порушив правила у своєму штрафному майданчику проти Ксьонза, який вривався у штрафну - пенальті!

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України27 хв. А зараз вже Ісмаїлі отримав травму. Увійшов у гру Шевчук.

25 хв. Розгубленим виглядає зараз Шахтар. Не розуміють донецькі гравці, чому у них не виходить зламати оборону суперника. А Металіст, незважаючи на всі ігрові сюрпризи, виглядає більш розкуто.

21 хв. Ніяк не виходить у Шахтаря знайти лазівки в обороні харків'ян. І навіси, і стандарти, і паси низом завершуються на захисниках Металіста.

17 хв. Метал тактично відійшов назад і чекає, коли Шахтар помилиться, щоб втекти в контратаку.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України13 хв. Отримав пошкодження Шуст і на поле виходить Горяїнов.

11 хв. Активніше почали діяти гості, але Металіст дуже чіпко грає в захисті.

Металіст - Шахтар: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату України7 хв. Виходить вперед, Металіст! Вільягра прострілив справа і Кучер в спробі вибити м'яч зі своєї штрафної відправив м'яч у свої ворота!

3 хв. Спокійно починає гру Шахтар. Тримається м'яч у гірників, але до воріт Шуста вони особливо не лізуть.

Команди вийшли на поле і готові до старту поєдинку.

Добрий вечір. Ми починаємо онлайн-трансляцію матчу чемпіонату України "Металіст" - "Шахтар".

"Шахтар" після домашньої поразки від "Дніпра" в минулому турі просто зобов'язаний доводити, що донеччани залишаються найбільш грізною футбольної силою в Україні. Але зробити це в матчі з харків'янами буде вкрай складно. Обидві команди можуть грати в яскравий футбол, але зараз в їх діях немає стабільності.

Багато в турнірній таблиці буде залежати і від того, як зіграють між собою інші два лідера чемпіонату - "Дніпро" і "Динамо". "На руку" та "Металу" і "Шахтарю" нічия.

Серед тижня харків'яни грали досить складну гру в Харкові проти "Динамо" в Кубку України і програли. Харків'янам двічі вдалося пробити Рибку, але власні провали в обороні "привезли" у ворота Горяїнова три голи. Ця гра повинна забрати у господарів багато сил і емоцій.

В першому колі команди в Донецьку зіграли внічию 1:1.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

"Команда грає так само, як і при Маркевичі, там ті ж футболісти. Рахаєв був помічником Маркевича. Не думаю, що він щось кардинально змінював. Виходячи з того що ми бачили в матчах з "Говерлою" та "Динамо", він нічого не змінив, так і змінювати йому нічого не коштує. Це атакуюча команда, технічна, яка грає у видовищний футбол. З ними завжди були важливі і цікаві матчі. Сподіваюся, таким же буде і поєдинок у неділю".