ua en ru

Металіст - ПАОК: Сьогодні Харків вперше прийме матч Ліги Чемпіонів

Харків сьогодні продовжить відкривати для себе принади Ліги Чемпіонів. Сегодня первая украинская столица впервые примет матч Лиги Чемпионов. На поле ОСК "Металлист" одноименная команда примет греческий ПАОК, который харьковчане уже обыграли. Сегодня надо только красиво закрепить успех.

Харків сьогодні продовжить відкривати для себе принади Ліги Чемпіонів. Сьогодні перша українська столиця вперше прийме матч Ліги Чемпіонів. На полі ОСК "Металіст" однойменна команда прийме грецький ПАОК, який харків'яни вже обіграли. Сьогодні треба тільки красиво закріпити успіх.

Для харків'ян зараз настали дуже важкі часи. УЄФА розпочала кримінальну справу проти "Металіста", яка може завершитися всім, чим завгодно. Від грізного попередження - до виключення з єврокубків. І тоді, всі старання, які клуб зробив у минулому, будуть марні.

Але тренер харків'ян Мирон Маркевич каже, що він і його гравці не думають про рішення УЄФА. В їх головах тільки одне завдання - обіграти ПАОК.

Греки також думають про те, як би, подолати "Металіст". Але шансів у них, будемо відверті, замало. Принаймні, зробити це на футбольному полі. Перший матч показав, що клас гравців харківського клубу вище і упускати свій шанс зіграти в елітному турнірі футболісти не збираються.

Травмованих і в одних, і в інших небагато. У "Металу" не готується до поєдинку Торрес. Горяїнов, за словами тренера, вже через два тижні приєднається до спільних тренувань. У ПАОКа отримав пошкодження Салпангидис, який у першому матчі сьогоднішніх суперників створив масу проблем лівому флангу оборони "Металіста".

В цілому, "Металіст" повинен сьогодні вигравати. Без питань і проблем. ПАОК може "брикатися", але ці спроби не повинні вплинути на харківську команду. Тому що, місцеві вболівальники дуже довго чекали цього моменту. І пробачити своїх улюбленців за помилки в такому матчі їм буде складно.

7 серпня, 20:00
Харків, "Металіст"
Металіст - ПАОК (перший матч 2:0)
Трансляція на 2+2