ua en ru

Металіст - Динамо: "Динамо" не вистачило свіжості", - Олег Блохін

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після матчу з харківським "Металістом" прокоментував поразку своєї команди.

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після матчу з харківським "Металістом" прокоментував поразку своєї команди.

"Команди показали добротний футбол. Не вистачило нам свіжості. Багато грали в збірних. У "Металіста" менше гравців, які грали за національні команди, і можна було повноцінно готуватися до цієї гри. Що поробиш, ми купили всіх гравців, які є гравцями своїх національних збірних.
В цілому, в другому таймі я задоволений грою, за винятком кінцівки, де пішло порушення ігрової дисципліни. Там вже нічого змінити не можна було.

Не вистачає зіграності, напевно. Як ми їм не розповідаємо, що треба бігти на ближню штангу і грати на випередження, це ніяк не доходить. Був момент, коли Ідейе і Мбокані повинні були грати на випередження. Якщо м'яч пролітає, то це вже проблеми іншого гравця. Тут нічого не зробиш. Хоча у Ідейє був момент - треба було бити головою, а не проводити м'яч. При такій грі не може бути багато моментів".