ua en ru

Місцеві вибори: в КВУ назвали результати паралельного підрахунку голосів

Місцеві вибори: в КВУ назвали результати паралельного підрахунку голосів Фото: Олексій Кошель (wikipedia.org/Drybachok1994)

Згідно з результатами паралельного підрахунку найбільша кількість переможців - кандидати від партії БПП

Згідно з результатами паралельного підрахунку найбільша кількість переможців - кандидати від партії "Блок Петра Порошенка". Про це під час прес-конференції щодо спостереження 27-29 жовтня заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, передає кореспондент РБК-Україна.

"Працювали наші спостерігачі в день виборів. Висновки щодо виборів голів та кандидатів, яких висували політичні партії. Від БПП - перемогли 60 кандидатів, від "Батьківщини" - 13 кандидатів, аграрна партія - 5 висуванців, партія УКРОП - 1. Це результати паралельного підрахунку", - сказав він.

Кошель також зазначив, що дані по депутатах будуть оприлюднені пізніше.

Нагадаємо, раніше у прес-службі БПП заявили, що кандидати партії перемогли більш ніж в половині громад. "Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перемагає на виборах в ОТО. За результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 108 переможців, або 53,73%, на посади голів ОТО - висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії "Блок Петра Порошенко", - зазначали у прес-службі.