ua en ru

Меру Миколаєва Сенкевичу оголосили імпічмент

Меру Миколаєва Сенкевичу оголосили імпічмент Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

Депутати міської ради проголосували за дострокове припинення повноважень Сенкевича

Депутати міської ради Миколаєва на позачерговій сесії ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень мера міста Олександра Сенкевича, передає місцеве видання "Новости N".

Повідомляється, що виконувати обов'язки міського голови Миколаєва буде секретар городсокго ради Тетяна Казакова. Відзначимо, проект рішення про дострокове припинення повноважень Сенкевича був внесений його однопартійцем.

За даними місцевих ЗМІ, на сесії Сенкевич виступив зі звітом, який розкритикували більшість депутатів. Сам чиновник назвав рішення про його імпічмент "зґвалтуванням місцевої влади".

"Сьогоднішнє рішення незаконне і я буду його оскаржувати в суді. Я думав, що депутати міськради самостійні, а не живуть за вказівкою кого б то не було", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міськрада Миколаєва визнала незадовільною роботу мера Сенкевича. За рішення про визнання роботи міського голови Сенкевича незадовільною проголосували 40 депутатів. Раніше внесення рішення про визнання роботи мера задовільною підтримали лише 5 депутатів.