ua en ru

Мартинюк продовжив роботу ВР після перерви

Віце-спікер Верховної Ради України Адам Мартинюк оголосив про відновлення пленарного засідання парламенту після перерви. Із заявою виступає лідер фракції БЮТБ Андрій Кожем'якін.

Мартинюк зазначив: "На погоджувальній раді ... ми домовилися, що є два проекти постанови - один проект постанови, який підготували, в основному, комітети у закордонних справах і другий проект постанови, який підготувала група наших депутатів, що представляє наш парламент в ПАРЄ. Ми домовилися , що як тільки ці проекти постанов пройдуть в комітети, ми їх відразу будемо розглядати ".

За його словами, на сьогоднішній день проект постанови про заходи щодо реалізації резолюції ПАРЄ (№ 1055) рішення профільного комітету з цією постановою не прийнято. "Буде назавтра готове рішення комітету, - я не виключаю, що ми можемо і завтра їх розглянути, як тільки буде рішення комітетів", - підкреслив Мартинюк.

Нагадаємо, вчора голова Верховної Ради (ВР) України Володимир Литвин дав доручення профільним комітетам, а саме закордонних справ та євроінтеграції підготувати до розгляду проект постанови щодо виконання положень резолюції ПАРЄ.