ua en ru

У Львівській області голову ОТГ викрили на хабарі

У Львівській області голову ОТГ викрили на хабарі Фото: в Самборі на хабарі затримали голову ОТГ (ssu.gov.ua)

Чиновник вимагав 15 тис. гривень

У Львівській області співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі голову однієї з об'єднаних територіальних громад Самбірського району. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Посадовець вимагав від приватного підприємця 15 тисяч гривень за сприяння у перерахуванні коштів згідно з актами виконаних робіт та гарантію укладення нових договорів на ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посадовця затримали у центрі Самбора після отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. гривень.

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі голову однієї з об'єднаних територіальних громад Самбірського рай...

Опубліковано Служба безпеки України 5 лютого 2018 р.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.", - повідомили в СБУ.

Нагадаємо, у листопаді 2107 року прокуратура Хмельницької області затримала під час отримання хабара у 1200 тис. доларів заступника голови об'єднаної територіальної громади за вплив на прийняття медико-соціальною експертною комісією рішення про встановлення групи інвалідності безстроково та сприяння у виготовленні необхідних для цього медичних документів.