ua en ru

У Львові на території школи знайдено саморобний вибуховий пристрій

У Львові на території школи знайдено саморобний вибуховий пристрій Фото: сапер (dsns.gov.ua)

Пристрій було виявлено в 15 м від будівлі школи

У Львові на території школи вчора, 2 липня 2017 року, було знайдено саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Так, пристрій був виявлений в 15 м від будівлі школи.

"2 липня о 19:18 год. у м. Львові (вул. Патона, 7, Залізничний район) на території ЗОСШ № 15 (на відстані 15 м від будівлі) був виявлений підозрілий предмет (балон пропан-бутану 500 г, до якого примотані елементи живлення від мобільних телефонів з написами "Nokiа" і "Samsung", двох електричних плат, USB шнура, корпусів детонаторів до мисливських набоїв в кількості 13 шт.). о 20:54 фахівцями вибухо-технічного відділу Львівського науково-дослідного експертно- криміналістичного центру МВС України даний предмет був знешкоджений на території шк ли і взятий для дослідження ", - сказано в повідомленні.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 2 липня 2017 р.

Нагадаємо, в Києві у дворі приватного будинку стався вибух. Правоохоронці встановили, що невідомий кинув у двір невстановлений вибуховий пристрій.