ua en ru

У Луцьку потяг збив насмерть жінку

У Луцьку потяг збив насмерть жінку Фото: залізниця

Від отриманих травм жінка загинула на місці події

У Луцьку на вулиці Ківерцівській потяг здійснив наїзд на місцеву жительку, жінка загинула на місці. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Волинської області.

"У Луцьку поїзд сполученням "Ковель-Чернівці" скоїв наїзд на 48-річну лучанку. Жінка від отриманих травм загинула на місці події", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації прес-служби, 26 травня 2017 року, близько 19:00 на екстрену лінію виклику "102" надійшло повідомлення від чергової залізничної станції міста Луцьк про те, що поїзд здійснив наїзд на жінку.

Так, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. На місці правоохоронці з'ясували, що 48-річна мешканка Луцька, ймовірно, переходила залізничну колію не в установленому місці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві при спробі проїхати на вагоні метро між станціями "Дарниця" та "Лівобережна" смертельно травмувався зацепер.