ua en ru

В Луцьку маршрутне таксі врізалось в електроопору, 12 людей травмовано

В Луцьку маршрутне таксі врізалось в електроопору, 12 людей травмовано Фото: в Луцьку відбулась ДТП (з відкритих джерел)

Внаслідок аварії 5 людей госпіталізували

Вчора вранці в Луцьку водій маршрутного таксі не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою, внаслідок чого 12 людей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Волинській області.

Близько 11 години в чергову частину Луцького відділу поліції по лінії "102" надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Гнідавська трапилось ДТП із потерпілими.

"Попередньо з’ясовано, що 23-річний водій, керуючи автобусом "Еталон", на вулиці Гнідавській, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок автопригоди водія та ще 11 пасажирів автомобілями швидкої допомоги доставили до лікарень міста. З них 5 осіб госпіталізували", - відзначають в поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Дніпрі товарний потяг протаранив трамвай, є загиблий. Інцидент стався на переїзді.