ua en ru

Луценко не вступив в "Батьківщину", тому що впевнений, що найбільший потенціал змін у безпартійному суспільстві, а не в опозиційній партії

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що не вступив в об'єднану "Батьківщину" тому що впевнений, що найбільшими потенціал змін знаходиться в безпартійному суспільстві, а не в опозиційній партії. Про це Луценко заявив виступаючи на об'єднавчому з'їзді "Батьківщини", передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Луценка, він вірить, що потенціал змін знаходиться не в опозиційних партіях, а в формально безпартійному суспільстві: "Я не вступив у партію "Батьківщина" з однієї простої причини - я впевнений, що найбільший потенціал змін перебуває сьогодні не в опозиційної партії , а у формально безпартійному суспільстві, серед людей, які перестали чути політиків".

Луценко впевнений, що найбільша проблема України - це нестача довіри і саме тому Луценко має намір цю довіру повернути в маси: "Я знаю, що я вмію найкраще - говорити і заражати енергією довіри людей, і я почну шлях до тієї мети, до якої йде "Батьківщина", знизу - від людей організовуючи взаємодії опозиційних партій і людей".