ua en ru

У Луганській області сапери знешкодили 1,5 тис. вибухонебезпечних предметів за 3 місяці, - штаб

У Луганській області сапери знешкодили 1,5 тис. вибухонебезпечних предметів за 3 місяці, - штаб Фото: солдати ВСУ (dpsu.gov.ua)

Встановлено безліч вибухонебезпечних предметів виробничого так і кустарного виготовлення

У Луганській області сапери виявили і знешкодили понад 1,5 тис. вибухонебезпечних предметів за останні 3 місяці. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Тільки за останні три місяці саперними підрозділами оперативно-тактичної групи "Луганськ" було виявлено та знешкоджено понад 1,5 тисячі вибухонебезпечних предметів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, у смузі відповідальності підрозділів встановлено дуже багато вибухонебезпечних предметів як виробничого так і кустарного виготовлення, які несуть велику небезпеку для життя і здоров'я військовослужбовців.

У зв'язку з цим, у підрозділах частин "Луганська" зі всіма військовослужбовцями були проведені заняття з мінної безпеки та дій при переміщенні на замінованій місцевості під час пошуку та виявлення вибухонебезпечних предметів.

В ОТУ «Луганськ» з військовослужбовцями усіх підрозділів проведено заняття з мінної безпеки Нещодавно в підрозділах годину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Державної служби з надзвичайних ситуацій, що з початку 2017 року знешкоджено 31 тис. 312 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 128 авіаційних бомб.