ua en ru

В Луганській області ДФС вилучила незаконно добуте вугілля на 5 млн гривень

В Луганській області ДФС вилучила незаконно добуте вугілля на 5 млн гривень Ілюстративне фото (sfs.gov.ua)

Було вилучено 1,8 тис. тонн незаконно добутого вугілля

У Луганській області співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) України, що входять до складу Об’єднаних сил, провели вилучення 1,8 тис. тонн незаконно добутого вугілля, вартість якого складає понад 5 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-центр ООС.

В повідомлені сказано, що вугілля було вилучено у правопорушників й заарештоване у рамках кримінального провадження, яке розпочате за фактом незаконного видобування невідомими особами корисних копалин державного значення на території Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області.

На ухвал слідчого судді Старобілского райсуду Луганської області, вугілля було передано до Нацагентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, що одержані від корупційних злочинів.

Продовжується досудове слідство.

Нагадаємо, у Луганській обл. місцевого депутата підозрюють в організації "референдуму". Слідством встановлено, що у травні 2014 року жінка-депутат забезпечила проведення на території м. Золоте так званого "Референдуму щодо підтримки акту про державну самостійність "ЛНР" з метою зміни меж існуючого кордону та територіальної цілісності України.