ua en ru

У ЛНР проводять бойову підготовку працівників бюджетних організацій, - розвідка

У ЛНР проводять бойову підготовку працівників бюджетних організацій, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Російське командування проводить бойову підготовку в рамках "мобілізаційних заходів"

На підконтрольних самопроголошеній "Луганській народній республіці" територіях провели бойову підготовку працівників бюджетних організацій з практичним виконанням стрільб. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Російське окупаційне командування в рамках мобілізаційних заходів проводить заняття з бойової підготовки з військовозобов'язаними, насамперед бюджетних організацій ЛНР/ДНР. 26 квітня під керівництвом військовослужбовців 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проведені заняття з вогневої підготовки з практичним виконанням стрільб", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 27 квітня Російське окупаційн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 27 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР у зв'язку з браком бойовиків ініціюють "призов на строкову службу". За даними місцевої "влади", у березні 2017 року був зафіксований "антирекорд" останніх 2 років по набору бойовиків з числа місцевого населення на тлі скорочення потоку найманців з Росії. Крім того, у зв'язку з браком бойовиків їм заборонили звільнятися за власним бажанням.