ua en ru

У ЛНР частина бойовиків дезертирувала після ліквідації ДРГ українськими військовими, - розвідка

У ЛНР частина бойовиків дезертирувала після ліквідації ДРГ українськими військовими, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Не менш 200 бойовиків вирішили "звільнитися" після інциденту з ДРГ під Знам'янкою

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" частина бойовиків дезертирувала з розташування після ліквідації українськими військовими їхньої диверсійно-розвідувальної групи в районі Знам'янки. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Після знищення силами АТО розвідувальної групи 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) в районі н. п. Знам'янка 24 червня не менше 200 військовослужбовців зі складу бригади виявили бажання звільнитися. Частина з них самовільно залишила місця несення служби, не чекаючи прийняття рішення командуванням про звільнення", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом 28 червня Після знищення силами А...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 28 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міноборони РФ спростовує взяття в полон свого військового під Луганськом. При цьому про нинішнє місцезнаходження Віктора Агєєва, який, за даними BBC, потрапив у полон на Донбасі, в російському військовому відомстві нічого не повідомляють.