ua en ru

Ліга Чемпіонів: Сьогодні відбудуться матчі плей-офф

Именно сегодня должен был сыграть "Металлист" свой матч с "Шальке". Но судьба сложилась иначе, и вместо анонса поединка харьковчан, мы представляем сегодняшний пары, которым предстоит бороться за выход в групповую стадию Лиги Чемпионов.

Саме сьогодні повинен був зіграти "Металіст" свій матч з "Шальке". Але доля склалася інакше, і замість представлення поєдинки харків'ян, ми представляємо сьогоднішній пари, яким належить боротися за вихід в групову стадію Ліги Чемпіонів.

Насправді, найцікавіші матчі були зіграні у вівторок. З сьогоднішніх протистоянь можна виділити матчі в Стамбулі і в Гельзенкірхені.

"Фенербахче" в минулому сезоні дійшов до півфіналу Ліги Європи, де в достатньо рівній боротьбі поступився "Бенфіці". "Арсенал" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів зумів наробити шуму в матчі з "Баварією". Тоді "каноніри" після домашньої поразки 1:3 зуміли двічі забити в Мюнхені, але, на їх жаль, на більше не були здатні. В цілому, матч турків з англійцями очікується досить цікавим і яскравим. Адже більшість турецьких команд на домашніх стадіонах вміють творити справжні чудеса.

Судячи з того, як "Шальке" почав сезон, уболівальникам "Металіста" потрібно кусати собі лікті удвічі активніше. З такими німцями харків'яни могли б розібратися на раз-два. Але, не доля... Тому, у "Шальке" з'явився шанс. Адже ПАОК, як показали матчі з "Металом", команда досить середня і гравців високого класу не має. І нехай "Шальке" не допоможе лідер атак Хунтелаар, вони, в принципі, впоратися з побратимами по Газпромівському спонсорству повинні.

Інші матчі не викликають особливого ажіотажу. Торішній суперник київського "Динамо" по Лізі Чемпіонів "Динамо" з Заргеба прийме вдома "Аустрію". Болгарський "Лудогорец" спробує не пустити в груповий етап кривдника "Дніпра", гучного в минулому році "Базель". І румунський "Стяуа" зіграє з польською "Легією".

Нагадаємо, що в перших матчах плей-офф Ліги Чемпіонів "Зеніт", "Реал Сосьєдад", карагандинський "Шахтар" і "Вікторія" свої матчі виграли, а "Мілан" і ПСВ зіграли внічию.