ua en ru

Ліга Чемпіонів: "Реал" виграв у Римі, а "Вольфсбург" переміг у Бельгії

Ліга Чемпіонів: "Реал" виграв у Римі, а "Вольфсбург" переміг у Бельгії Фото: Рома - Реал

У Лізі Чемпіонів продовжилися матчі 1\8 фіналу

У другий ігровий день у Лізі Чемпіонів перемоги дісталися вже дісталися гостям.

У головному матчі вечора "Реал" гостював у Римі у "Роми". Гра вийшла досить "сухий" аж до забитого гола, яким у другому таймі відзначився Крищтиано Роналду. Римляни пішли атакувати, а "Реал" грав на контратаках. І один з таких випадів спрацював - Хесе увійшов у штрафну і точно пробив низом.

У другому поєдинку "Гент" приймав "Вольфсбург". Дубль Дракслера і гол Крузе зробили рахунок в матчі 0:3 і розслабив гостей, за що ті мало не поплатилися. Спочатку Кумс відквитав один гол, пізніше Кулібалі звів відставання до мінімуму. Але на більше "Гент" не вистачило.

Додамо, що матчі-відповіді у цих парах відбудуться 8 березня.

Нагадаємо, що вчора перемоги дісталися ПСЖ і "Бенфіці".

Рома - Реал 0:2
Голи:
Роналду, 57, Хесе, 86
Рома: Щесни, Флоренці (Тотті, 87), Манолас, Рюдігер, Дзень, Пьяніч, Венкер (Де Россі, 77), Салах, Наингголан, Ель Шаараві (Джеко, 64), Перотті
Реал: Навас, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Модріч, Кроос, Іско (Ковачич, 77), Родрігес (Хесе, 82), Бензема, Роналду (Каземіро, 89)

Гент - Вольфсбург 2:3
Голи:
Кумс, 80 Кулібалі, 89 - Дракслер, 44, 54, Крузе, 60
Гент: Селс, Асаре, Митрович, Нільсен, Деягере, Кумс, Немає, Фокет, Мілічевич (Сайеф, 61), Саймон (Маттон, 61), Депуатр (Кулібалі, 80)
Вольфсбург: Кастеелс, Родрігес, Данте, Кнохе, Юнг (Шюррле, 45+1), Дракслер, Густаво, Треш, Виейринья (Шефер, 80), Арнольд, Крузе (Путаро, 90+2)