ua en ru

Лідери фракцій обговорять з Порошенком порядок денний засідання Ради 27 січня, - Гройсман

Лідери фракцій обговорять з Порошенком порядок денний засідання Ради 27 січня, - Гройсман Джерело фото:twitter.com/Новое Время

Лідери фракцій на зустрічі з Президентом України Петром Порошенко сьогодні в 15:00 обговорять порядок денний засідання Верховної Ради, яке відбудеться 27 січня. Про це на брифінгу заявив спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні буде зустріч президентом і керівників фракцій парламенту. Я це підтверджую... Такі зустрічі, як відомо, проходять регулярно. За результатами цієї зустрічі, я думаю, що і Президент, і голови фракцій, повідомлять про те, що було на цій зустрічі", - заявив він.

За словами Гройсмана, лідери фракцій обговорять з Порошенко в Адміністрації питання формування порядку денного на завтрашнє засідання парламенту.

На уточнююче запитання журналістів про те, чи буде завтра в парламенті розглянуто новий проект закону про додаткові санкції до РФ, він повідомив: "За рішенням РНБО, як відомо, це рішення прийнято. Завтра це питання розглянуто не буде, оскільки це рішення вже прийнято", - заявив він.

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Президент України Петро Порошенко сьогодні проведе зустріч з головами фракцій, що входять до коаліції Верховної Ради.