ua en ru

Легалізація канабісу та реформа корпоративного управління: що розглянули на фракції СН

Легалізація канабісу та реформа корпоративного управління: що розглянули на фракції СН Фото: стало відомо, що розглянули на фракції "Слуга народу" (Віталій Носач, РБК-Україна)

На засіданні фракції "Слуга народу" обговорювалися ряд важливих законопроєктів, у тому числі легалізація медичного канабісу, реформа корпоративного управління та інші. Також були заслухані спікери цих ініціатив.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив член фракції СН Василь Мокан.

"Ми обговорили низку важливих законопроєктів. Були присутні Перший віцепрем'єр-міністр Олексій Любченко та міністр фінансів Сергій Марченко. Обговорили реформу корпоративного управління, законопроєкти Про внесення змін до Митного та Податкового кодексу щодо підтримки розвитку електротранспорту, які плануються до розгляду цього тижня", - сказав він.

За його словами, на засіданні фракції також обговорювався законопроект по медичному канабісу і низка законопроєктів, які мають розглядатися на позачерговому засіданні.

"Це, зокрема, пакет екологічних законопроєктів, які мають розглядатися в четвер", - додав нардеп.

Він зазначив, що якихось "сигнальних голосувань" щодо законопроєктів, які обговорювалися, не було. "Була мета - заслухати спікерів щодо цілей і плюсів цих законодавчих ініціатив, обговорити ризики і проблемні моменти, що турбували народних депутатів", - уточнив Мокан.