ua en ru

Л.Черновецький тимчасово відсторонив директора "Київського зоопарку".

Київський міський голова Леонід Черновецький тимчасово відсторонив від виконання службових обов'язків директора КП "Київський зоопарк" Світлану Берзіну на час проведення розслідування причин загибелі тварин, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Окрім цього, з метою засттосування термінових заходів із забезпечення безпеки тварин, що утримуються в міському зоопарку, відповідним фахівцям Л.Черновецький доручив розробити схему розміщення спеціальних відеокамер спостереження на території зоопарку.
Також Л.Черновецький доручив голові Постійної комісії Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики ініціювати створення тимчасової контрольної комісії Київради з розслідування причин загибелі тварин в міському зоопарку, а також підготувати та внести на розгляд Київради проект рішення з цього питання. Зазначений проект рішення має бути представлений на розгляд депутатського корпусу на найближчому пленарному засіданні Київради 3 червня поточного року.