ua en ru

Кузьма Скрябін не впорався зі швидкістю, - Мочанов

Відомий український шоумен і співак, лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін), який загинув сьогодні в ДТП під Кривим Рогом, не впорався зі швидкістю. Про це у своєму Facebook написав його друг, волонтер, телеведучий, гонщик Олексій Мочанов.

"Дуже прошу не розганяти по мережі дурниці про замах на Андрія Кузьменка, теракт і зведення рахунків, підставляючи таким чином під загрозу життя і безпеку водія молоковоза, який врізався і загинув Андрій Кузьменко. Розмовляв зі своїми знайомими гайцами з місця. Неофіційний висновок (офіційний озвучить наслідок, і в їхніх інтересах зробити це як можна швидше!) - смертельне ДТП сталося через те, що Андрій не впорався зі швидкістю, не вибрав безпечну і врізався в задній міст молоковоза", - зазначає Мочанов.

"За внутрішньою інформацією, Кузьма їхав рано вранці, після вечірнього концерту з Кривого Рогу і дуже поспішав, тому що йому потрібно було встигнути на літак, начебто на Братиславу кудись. Чому не прокинувся на годину-дві раніше або не взяв у поїздку водія, щоб не заганяти себе у стенокардію - ми вже не дізнаємося. Але звинувачувати водія молоковоза тільки тому, що він "селюк і їздить а газоні" (як думають деякі міські та модні), а другий учасник ДТП - відомий на всю Україну та околиці співак і класний хлопець нікому не дозволено. Ні шанувальників, ні друзям, ні рідним", - додає гонщик.

При цьому він підкреслює, що офіційні висновки зробить слідство

"Але будь ласка, заради Бога і пам'яті Кузьми - не говоріть і не плодіть дурість. А просто запаліть свічку за упокій душі Андрійка. І за здоров'я водія молоковоза. Тому що якби удар був на 2-3 метра раніше - ховати б довелося обох. Дякую всім за розуміння і відповідальне людинолюбство", - заявляє Мочанов.

Нагадаємо, 2 лютого в 8:20 на криворізької трасі біля села Лозуватка співак Кузьма Скрябін загинув у ДТП.

У ДТП з Кузьмою Скрябіним була травмована його адміністратор і експедитор молоковоза.