ua en ru

У Кривому Розі на "Криворіжсталі" стався обвал перекриття, є жертви

У Кривому Розі на "Криворіжсталі" стався обвал перекриття, є жертви Фото: ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг"

Усього на місці події на момент обвалу перебувало 4 особи

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) на гірничо-металургійному комбінаті ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" (колишня "Криворіжсталь") стався обвал перекриття, наслідком чого стала загибель щонайменше однієї людини. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У м. Кривий Ріг по вул. Криворіжсталі, 1, о 17:18 8 травня 2017 року на території ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" стався обвал конструктивних елементів залізобетонного перекриття будівлі (розмір 200х4х25 м) шихтового відділення на площі близько 500 м2", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, о 18:08 підрозділами ДСНС з-під завалу було вилучено тіло однієї загиблої особи (всього на місці події на момент обвалу перебувало 4 особи, 3 із яких встигли покинути будівлю).

Зазначено, що до аварійно-рятувальних робіт залучалося 8 одиниць техніки та 37 осіб, у тому числі від ДСНС 6 одиниць техніки та 27 рятувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" на горизонті 550 м через вибух стався обвал гірської породи, в результаті чого загинуло 11 осіб, 29 гірників отримали травми.