ua en ru

У Кремлі оцінили можливість зустрічі Путіна і Зеленського на G20

У Кремлі оцінили можливість зустрічі Путіна і Зеленського на G20 Фото: Володимир Путін і Володимир Зеленський (колаж РБК-Україна)

Передумов для зустрічі глави Кремля Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського на саміті G20, що має відбутися в Індонезії, нібито "поки немає".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, якого цитує "РІА Новини".

"Ми можемо лише де-факто констатувати ту ситуацію, яка є зараз. Поки що передумов для такої зустрічі немає", - сказав Пєсков.

Передісторія

Нагадаємо, напередодні заяви Кремля радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю ВВС заявляв, що президент України Володимир Зеленський може відвідати осінній саміт "Великої двадцятки" в Індонезії, якщо на ньому буде присутній Путін.

Додамо, до цього стало відомо, що президент Росії Володимир Путін прийняв запрошення Індонезії взяти участь у саміті G20, який пройде на острові Балі 15-16 листопада. . Запрошення брати участь у цьому саміті раніше також прийняв і президент України Володимир Зеленський.

Однак до цього в Кремлі робили різні суперечливі заяви. Спочатку помічник президента РФ Юрій Ушаков заявляв, що глава Кремля має намір взяти участь у саміті G20.

Після чого прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі ще не вирішили, чи буде російський диктатор присутній на саміті, заявивши, що вирішиться це питання "у потрібний час".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.