ua en ru

У Кремлі спростували інформацію про відмову у візиті Нетаньяху в РФ через катастрофу Іл-20

У Кремлі спростували інформацію про відмову у візиті Нетаньяху в РФ через катастрофу Іл-20 Фото: Біньямін Нетаньяху flickr.com/israelipm)

Пєсков заявив, що ізраїльська газета, яка повідомила про таку відмову, "дає неправильну інформацію"

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков спростував інформацію про відмову у візиті прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху в РФ через катастрофу Іл-20 в Сирії. Про це повідомляють РосЗМІ.

За словами Пєскова, ізраїльська газета Haaretz, яка повідомила про таку відмову, "дає неправильну інформацію".

"Це не так. Газета дає неправильну інформацію. З самого початку була пропозиція прем'єра Ізраїлю направити військову делегацію на чолі з командувачем Військово-повітряними силами, що і було зроблено", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, раніше видання Haaretz із посиланням на джерела повідомило, що Ізраїль планував відправити до Москви делегацію для врегулювання ситуації після інциденту з літаком Іл-20. Зокрема, розглядалася можливість того, щоб до Москви вирушив Нетаньяху. При цьому, видання зазначило, що Росія "воліла, щоб контакти залишилися на професійному рівні між командувачем ВПС".

Відзначимо, раніше президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що ізраїльський військовий літак не збивав Іл-20 в Сирії.