ua en ru

Кремль запланував три хвилі агітації до виборів президента РФ в 2018 році, - джерела

Кремль запланував три хвилі агітації до виборів президента РФ в 2018 році, - джерела Фото: Кремль (kremlin.ru)

У Кремлі мають намір провести три хвилі інформаційно-роз'яснювальної агітації

Кремль в ході кампанії з виборів президента Росії в березні 2018 року запланував три хвилі інформаційно-роз'яснювальної агітації. Про це повідомляє РБК з посиланням на свої джерела в Центральній виборчій комісії РФ.

Згідно з інформацією видання, комісія запланувала три хвилі інформаційно-роз'яснювальної діяльності із закликом йти на вибори.

"Перша хвиля - ознайомча, друга - спонукальна, а третя – "атака". Всі вони будуть нести одне і те ж повідомлення, але з різним ступенем інтенсивності", - йдеться в повідомленні.

У ході першої хвилі акцент буде зроблений на логотипі виборів. Цей логотип буде "стирчати з кожного праски". На другому етапі з'являться слогани. На третьому особливо активно використовуватимуться інтернет і соцмережі.

Нагадаємо, в середині листопада повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін визначився з участю у наступних президентських виборах РФ. На даний момент у Кремлі обговорюються сценарії того, як і коли Путін оголосить про готовність брати участь у виборах президента в березні 2018 року. Згідно з інформацією джерел, незважаючи на те, що публічних оголошень про готовність балотуватися від Путіна поки не було, проте він визначився, що буде брати участь". Існують два варіанти: або президент повідомить про своє рішення до того, як Рада федерації не призначить вибори, або після цього.