Обсяг виробництва напівфабрикатів зменшився на 19%
ПАТ "Кременчукм'ясо" в січні-липні 2015 року, порівняно з відповідним минулорічним періодом, зменшило виробництво ковбасних виробів на 21,8% - до 5 тис. 798 т. Про це говориться в повідомленні кременчуцького міськвиконкому.
При цьому повідомляється, що обсяг виробництва напівфабрикатів за звітний період зменшився на 19% - до 486 т.
"Кременчукм'ясо" виробляє 220 найменувань різних ковбасних виробів, копченостей і близько 100 видів м'ясних напівфабрикатів під торговою маркою "Фарро", продає продукцію на внутрішньому ринку та у всіх регіонах України.
Нагадаємо, ПАТ "Кременчукм'ясо" у 2014 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 6,3% - до 10 тис. 936 т.