ua en ru

Кравчук, Кучма і Ющенко виступили за перевибори Ради восени 2014 р за відкритими партійними списками

Три колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко виступили за перевибори Верховної Ради за відкритими списками восени 2014 року.

Три колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко виступили за перевибори Верховної Ради за відкритими списками восени 2014 року. Про це йдеться в заяві президентів за підсумками спільної зустрічі, опублікованому головою політради партії "Наша Україна" Іриною Ванниковою на сторінці в Facebook.

"Ми підтримуємо позицію Петра Порошенка щодо проведення цього року дострокових виборів парламенту України за відкритими партійними списками", - йдеться в заяві.

На думку Кравчука, Кучми і Ющенка, діючий склад Верховної Ради скомпрометований глухотою до вимог Майдану і має ганебну історію вчинення зради національних інтересів: ратифікація Харківських угод, прийняття законів 16 січня, політична корупція та корупційні схеми в державному бюджеті та податковому законодавстві.

"Цілі фракції зраджували національні інтереси. Такий парламент не має права представляти волю українського народу", - вважають екс-президенти.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду оголосити перевибори парламенту на осінь 2014 р.