ua en ru

Королевська просить ЦВК зняти її кандидатуру з виборів Президента

Екс-міністр соціальної політики Наталія Королевська подала сьогодні в Центральну виборчу комісію заяву з проханням зняти її кандидатуру з виборів Президента України.

Екс-міністр соціальної політики Наталія Королевська (на фото) подала сьогодні в Центральну виборчу комісію заяву з проханням зняти її кандидатуру з виборів Президента України. Про це РБК-Україна заявив начальник прес-служби ЦВК Костянтин Хівренко.

"Сьогодні приблизно о 11:30 пані Королевська принесла особисто написану заяву про зняття кандидатури з виборів", - зазначив Хівренко.

За його словами, тепер, згідно з процедурою, ЦВК призначить засідання і колегіально прийме рішення про задоволення заяви Королевської. При цьому їй буде повернуто заставна сума в розмірі 2,5 млн грн.

Заяву про зняття кандидатури з виборів Президента можна ще подати в ЦВК до кінця сьогоднішнього дня. Як зазначив Хівренко, Королевська поки єдина, хто це зробив.

Нагадаємо, раніше про намір зняти кандидатуру з виборів Президента заявив нардеп від фракції Партії регіонів Олег Царьов.