ua en ru

Координація рішень "Батьківщини" з "Ударом" і "Свободою" відбувається в щоденному режимі, - Шевченко

Координація рішень "Батьківщини" з "Ударом" і "Свободою" відбувається в щоденному режимі. Про це в ході он-лайн конференції в РБК-Україна заявив депутат фракції "Батьківщина", перший заступник голови Комітету ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Андрій Шевченко.

"Ми можемо говорити про щоденну координацію та роботу з нашими партнерами, зокрема з "Удару". Є узгоджена позиція всіх трьох сил з виборів по 5 мажоритарним округам. Ми вдячні "Удару" за те, що партія підтримала наших чотирьох кандидатів і одного кандидата від "Свободи". Це дасть моральне право "Удару" претендувати на висунення своїх кандидатів на виборах, які будуть в подальшому, на округах, які будуть звільнятися. На порядку денному довибори в Харківській області в облраду", - заявив Шевченко.

За оцінками Шевченка, координація трьох опозиційних сил на такому рівні реалізується вперше: "Це дуже гарна ознака в українській політиці... У нас попереду великі випробування, наприклад, президентські вибори".

Читайте також: Процес об'єднання "Батьківщини" і "Удару" законсервований, - Шевченко