ua en ru

Контролюючі органи мають за три місяці розробити системи запобігання ризиків, - Гройсман

Контролюючі органи мають за три місяці розробити системи запобігання ризиків, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

У разі невиконання поставленого завдання прем'єр пригрозив звільненням

Керівники державних контролюючих органів за три місяці мають розробити системи ризиків у своїх сферах. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вам відведемо три місяці на те, щоб ви створили систему ризиків і чеклісти, перевірку цих ризиків. Січень, лютий, березень - до першого квітня у кожному контролюючому органі має бути система запобігання ризиків і чеклісти, які ми будемо моніторити", - заявив Гройсман.

За його словами, це означатиме, що керівники контролюючих органів готові змінювати систему. У разі невиконання поставленого завдання прем'єр пригрозив звільненням.

"Якщо ні - заяви на стіл і йдіть займатися якоюсь іншою справою", - сказав Гройсман.

Всі контролюючі органи мають до 1 квітня 2018 року визначити основні галузеві ризики, яких потрібно уникати підприємцям,...

Опубліковано Урядовий портал 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що Кабінет міністрів України схвалить дерегуляційні пакет, який передбачає скасування понад трьохсот регулюючих актів.