ua en ru

Контрнаступ ЗСУ: наші бійці повернули вже 700 квадратних кілометрів на двох напрямках

Контрнаступ ЗСУ: наші бійці повернули вже 700 квадратних кілометрів на двох напрямках Фото: українські бійці повернули вже 700 квадратних кілометрів на двох напрямках (Getty Images)

Україна повернула під свій контроль 700 квадратних кілометрів, які були окуповані росіянами. Йдеться про Харківський та Південнобузький напрямки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

"Загальна площа територій, повернутої під контроль України, на Харківському та Південнобузькому напрямках складає понад 700 квадратних кілометрів", - сказав Громов.

За його словами ЗСУ вклинилися в оборону ворога на глибину до 50 кілометрів, і "тривають фільтраційні дії у низці населених пунктів".

Нагадаємо, також Громов розповів, що українські військові звільнили понад 20 населених пунктів на Харківському напрямку.

Додамо, як раніше стало відомо, нещодавно ЗСУ розпочали свій контрнаступ,успішно проводячи свої операції на низці напрямків, як на Харківському, так і Херсонському.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.