ua en ru

Коноплянка зацікавив клуб з чемпіонату Чехії

Коноплянка зацікавив клуб з чемпіонату Чехії Фото: Євген Коноплянка

"Славія" також розглядає можливість трансферу Руслана Ротаня

Празький футбольний клуб "Славія" цікавиться українським вінгером німецького "Шальке" Євгеном Коноплянкою. Про це повідомляє Blesk.cz

Чемпіон Чехії всерйоз націлилася на колишнього одноклубника Ротаня з "Дніпра" Євгена Коноплянку, який не має постійної ігрової практики в своє нинішньому клубі.

Видання пише, що здійснити цю операцію празького клубу буде складно, однак у "Славії" рішуче налаштовані добитися позитивного результату.

Крім того, за повідомлення ЗМІ, "Славія" вже практично домовилася про перехід Руслана Ротаня. У клубі готові зробити ставку на досвід і кваліфікацію 35-річного українця.

Євген Коноплянка перебрався в "Шальке" минулого літа з "Севільї" на правах оренди з обов'язковим правом викупу за 12,5 мільйона євро, але не став гравцем основи. На рахунку українця лише 17 матчів, один гол і один ассист в минулому розіграші Бундесліги.

Нагадаємо, керівництво та тренерський штаб німецького футбольного клубу "Шальке-04" не розраховують в наступному сезоні на українського півзахисника Євгена Коноплянку.