ua en ru

Конкурентна перевага на кожному кілометрі

Конкурентна перевага на кожному кілометрі

Економія власника електромобіля на пальному становить 2 грн на 1 км пробігу порівняно з транспортними засобами на ДВЗ. Перевезення вантажів на електротранспорті зменшуватиме вартість кожної одиниці товару на суттєву для здобуття конкурентної переваги суму. А для компаній з власним парком легкових авто заміна стане дешевшою від оплати пального за 3 роки. І саме бізнес - малий, середній і великий - має стати рушієм змін.

Алгоритми ефективного переведення комерційних автопарків запропонує перший український форум з електротранспорту та інфраструктури для бізнесу - EV Forum "Електротранспорт і зарядна інфраструктура: трансформація сучасного бізнесу", що відбудеться 31 жовтня у Києві, в конгрес-холі "Космополіт".

Форум надасть можливість дізнатися про урядову політику підтримки впровадження електротранспорту у країни, про наявний в Україні ринок комерційних електромобілів, про особливості експлуатації зарядної інфраструктури, про успішний досвід переходу комерційних автопарків на електромобілі, а також можливість корисних зустрічей для професійного спілкування.

Програма Форуму — на сайті >>>

Вартість вхідного квитка — 3 500 грн. Купити квиток: http://evforum.ticketforevent.com

Оргкомітет Форуму:

Tel. (44) 461-9303

Mob (67) 504-0542

E-mail: mokrenko@eindex.kiev.ua