ua en ru

Усі конфліктні пункти медреформи будуть виправлені до другого читання законів, - нардеп

Усі конфліктні пункти медреформи будуть виправлені до другого читання законів, - нардеп Фото: вхід в будівлю Верховної Ради України (РБК-Україна)

Нардеп зазначив, що сподівається на підготовку законопроектів до другого читання

Усі пункти законопроектів медичної реформи, які сьогодні роз'єднують сесійний зал Верховної Ради України, будуть виправлені між першим і другим читаннями документів. Про це сьогодні у кулуарах ВРУ журналістам заявив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є ще питання, які потребуть корекції, потребуть доопрацювання. Після прийняття у першому читанні, між першим і другим ми допрацюємо всі ті нюанси, які роз'єднують зал", - заявив Березенко.

Нардеп зазначив, що сподівається на підготовку повних законопроектів до другого читання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що у вівторок, 6 червня, Верховна Рада України (ВРУ) дала старт медичній реформі в Україні.

"В українському парламенті були ухвалені рішення і фактично даний старт проведенню медичної реформи. Я переконаний в тому, що реформа після її прийняття буде дуже успішно реалізована в інтересах українських громадян, в інтересах здоров'я людей і привернення уваги до медицини", - заявив Гройсман.