ua en ru

Конференція AI & BigData Day відбудеться 10 березня у Львові

Конференція AI & BigData Day відбудеться 10 березня у Львові

10 березня, продовжуючи традицію, ми знову будемо проводити конференцію AI & BigData Day в місті Львів. Подія збере близько 350 data scientist, розробників, стартап - підприємців, вчених, дата інженерів, інвесторів та зацікавлених осіб з України, Німеччини, Чехії, Швейцарії, США, Канади та країн Східної Європи. Виступить близько 40 досвідчених доповідачів.

Конференція, присвячена новітнім розробкам в області штучного інтелекту і обробки великих даних. Це професійно дискусійний майданчик, що об'єднує дослідників і практиків, які працюють на нових фронтах розвитку можливостей людства. Майданчик покликана об'єднати науковий підхід, підприємницький талант та інженерні навички, заради поширення новітніх знань.

10 березня 2018 з 10:00 до 18:00

готель Дністер

Потоки конференції

Data Science

Потік створений для всіх, хто хоче дізнатися про новітні ідеї і підходи в області Data Science, а також познайомитися зі своїми потенційними менторами і партнерами.

Startups

Потік для всіх тих, хто буквально з ліхтарем ходить у пошуках відповідей. Розширте свої горизонти і отримаєте нові знання. Останні тренди, доповіді про використання кращих інструментів, інсайти від експертів, унікальні знання з перших вуст.

Data Engineering

Потік для розробників і вчених, хто створює нові технології і бажає познайомитися з успішними кейсами і реальними прикладами впровадження технологій на основі даних, які вже ефективно працюють на ринку сьогодні.

Workshops

Потік для більш глибокого занурення в цікаву тему і отримання практичних знань.

Вартість квитків:

• "Фінальна ціна - 1900 грн.

• Студентські квитки - 700 грн.

У вартість квитка входить: вільне відвідування всіх потоків конференції, обід та кава-пауза для нетворкінгу, та відеозаписи усіх доповідей конференції.

Реєструйтеся вже зараз - http://aiconf.com.ua/registration/

Організатор: Lemberg Tech Business School: організація з 9-річною історією проведення успішних конференцій: Lviv Mobile Development Day, GameDev Conference, Lviv PM Day і Lviv Freelance Forum.