ua en ru

Компанія Zammler подала судовий позов проти страхової компанії "ПЗУ Україна"

Один з найбільших логістичних 3pl-операторів України компанія Zammler подала судовий позов проти страхової компанії "ПЗУ Україна" щодо відшкодування більш ніж півмільйона гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Підставою для звернення до суду стала необґрунтована відмова страхової компанії у відшкодуванні збитків, заподіяних Zammler внаслідок крадіжки застрахованого вантажу під час здійснення перевезення", - йдеться в повідомленні.

Юристи логістичного провайдера стверджують, що це вже не перший випадок, коли страхова компанія відмовляється від виконання договірних зобов'язань щодо виплати страхових компенсацій.

"Відмова страховика у відшкодуванні збитків є необґрунтованим та суперечить як умовам договору, так і нормам чинного законодавства. Рішенням керівництва компанії всі завдані збитки клієнтам Zammler відшкодовано в повному обсязі, за рахунок власних коштів компанії", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, як наголошується, логістичним провайдером дотримані всі договірні умови співпраці з клієнтами і збережено ім'я відповідального і надійного партнера на ринку логістичних послуг України, незважаючи на відмову "ПЗУ Україна" виконати умови договору страхування.