ua en ru

Компанія Harley-Davidson скасувала візит Трампа на завод через загрозу протестів

Компанія Harley-Davidson скасувала візит Трампа на завод через загрозу протестів Фото: Дональд Трамп

Президент планував відвідати завод 2 лютого

Компанія Harley-Davidson прийняла рішення скасувати візит президента США Дональда Трампа на завод в Мілуокі в зв'язку з протестами, що готуються. Про це повідомляє CNN з посиланням на представника підприємства.

Відзначається, що президент планував відвідати завод 2 лютого. На заводі Трамп планував підписати розпорядження, пов'язані з американським виробництвом.

Підкреслюється, що про візит президента США на підприємство Harley-Davidson публічно не оголошувалося, проте про нього знали штатні співробітники Білого дому.

Так, інформацію про скасування візиту телеканалу підтвердила прес-секретар Білого дому Стефані Гришам. При цьому ввечері 31 січня Harley-Davidson виступила із заявою, що в компанії протягом тижня не запланований, а також не був запланований візит Трампа ні на один з об'єктів компанії.

"Ми розраховуємо прийняти у себе в гостях президента (Дональда Трампа, - ред.) в майбутньому", - розповів CNN директор з корпоративних комунікацій компанії.

За його словами, Harley-Davidson почала відчувати "незручності" у зв'язку з погрозами протестів, які почастішали після прийняття в США закону про мігрантів.

Нагадаємо, близько 900 співробітників Державного департаменту США підписали меморандум проти введеного президентом США Дональдом Трампом заборони на в'їзд в країну громадян з семи мусульманських країн.