ua en ru

Комітети з нацбезпеки і по боротьбі з корупцією проведуть спільне виїзне засідання, - Семенченко

Комітет Верховної Ради з національної безпеки і оборони та комітету по боротьбі з корупцією проведуть спільне виїзне засідання.

Комітет Верховної Ради з національної безпеки і оборони та комітету по боротьбі з корупцією проведуть спільне виїзне засідання. Про це повідомив на брифінгу народний депутат з фракції "Самопоміч" Семен Семенченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо співпрацювати з комітетом по боротьбі з корупцією. Комітет з нацбезпеки і оборони вважає, що саме на перетині військової та цивільної сфери є найбільша корупція. Зараз ми почали процес по перекриттю контрабанди. На даний момент батальйон "Донбас" перекрив кілька ділянок, де відбувалася контрабанда, перевіряються всі "рішали" в погонах і з СБУ, ГПУ, з Нацгвардії. Ми плануємо наступного тижня спільну виїзну комісію комітету з нацбезпеки і оборони та комітету по боротьбі з корупцією", - сказав він.

"Я вважаю, що добровольчі батальйони повинні повністю перекрити всю кордон, а законодавці в парламенті повинні зробити усе, щоб звичайні люди на окупованих територіях могли отримувати продукти харчування та ліки", - додав він.

Нагадаємо, комітет з нацбезпеки найближчим часом заслухає керівництво Мінінформації.