ua en ru

Комітет Ради у квітні розгляне антидискримінаційні поправки у Трудовий кодекс

Комітет Ради у квітні розгляне антидискримінаційні поправки у Трудовий кодекс Фото: Ірина Геращенко

Геращенко закликала всіх авторів поправок прийти на засідання комітету

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики у квітні розгляне антидискримінаційні поправки у Трудовий кодекс. Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Так, за словами Геращенко, до проекту Трудового кодексу було внесено більше 1900 поправок.

"Важливо! Тільки-но мала розмову з головою парламентського комітету з питань соцполітики Людмилою Денисовою, яка поінформувала, що до проекту Трудового кодексу було внесено більше 1900 поправок", - повідомила вона, додавши, що комітет наразі розглянув ще далеко не всі поправки.

Як повідомила Геращенко, наразі комітет знаходиться в процесі вивчення і розляду цих поправок.

"Наступне засідання комітету, на якому продовжиться дискусія саме з поправок до проекту Трудового кодексу - у квітні, там продовжать розглядати в тому числі і антидискримінаційні поправки", - написала вона.

Крім того, Геращенко закликала всіх авторів поправок прийти на засідання, де розглядатиметься це питання.

"Закликала всіх авторів поправок прийти. Я, як автор антидискримінаційних поправок, обов'язково буду на комітеті і вірю, все буде добре, ми доведемо іх важливість і членам комітету, і сесійній залі", - додала вона.

Важливо! Тільки- но мала розмову з головою парламентського комітету з питань соцполітики Людмилою Денисовою, яка поінфор...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко проти виключення антидискримінаційних поправок з проекту нового Трудового кодексу.