ua en ru

Комісія з міжнародної торгівлі припинила антидемпінгове розслідування щодо імпорту з РФ конвеєрної стрічки

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі України повідомила про припинення антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну стрічки конвеєрної гумовотканинної походженням з Російської Федерації.

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі України повідомила про припинення антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну стрічки конвеєрної гумовотканинної походженням з Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні міжвідомчої комісії, яке опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр".

Як зазначається у повідомленні, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі 1 липня 2014 р. розглянула звіт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України "Про хід антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну стрічки конвеєрної гумовотканинної походженням з Російської Федерації", звернення ТОВ "Ерлайт" та за результатами розгляду прийняла рішення про припинення антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну стрічки конвеєрної гумовотканинної походженням з РФ без застосування антидемпінгових заходів (рішення № АД-313/2014/4421-06).

Зазначене рішення комісії набирає чинності з дня опублікування цього повідомлення.