ua en ru

Комбат "Донбасу" спростував інформацію РНБО про допомогу, що надійшла силам АТО в Іловайську

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко спростував інформацію інформаційно-аналітичного центру РНБО про допомогу, що надійшла силам АТО, які знаходяться в оточенні в Іловайську Донецької області

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко спростував інформацію інформаційно-аналітичного центру РНБО про допомогу, що надійшла силам АТО, які знаходяться в оточенні в Іловайську Донецької області. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Дивлюся зараз прес-конференцію спікера АТО, який дзвонив в Іловайськ, і там прийшла допомога. Я розумію - людина підневільна, офіцер, читає те, що написали. Але я так не можу. Я теж офіцер, але, мабуть, якийсь інший. Коротше. Те, що було сказано - неправда. Майже у всьому. Решта - на вашій совісті, панове генерали", - написав Семенченко.

Він також написав, що постарається завтра, 28 серпня, бути в Києві.

"Завтра о 10:00 біля Генштабу... Я ще не знаю як, в якому вигляді, на яких навкарачки, але я обіцяю, що зроблю все для цього", - заявив Семенченко.

Нагадаємо, сьогодні ввечері на брифінгу спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що до сил АТО в Іловайську надійшло підкріплення, і зараз відбувається операція зі остаточного звільнення міста від бойовиків.

Зазначимо, що в Іловайські (Донецька область) 5-й день в оточенні знаходяться підрозділи українських батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Азов", "Херсон" і "Доброволець".

Сьогодні, 27 серпня командир батальйону "Донбасу" Семен Семенченко заявив про збільшення загрози знищення сил батальйону в Іловайські. Батальйон "Донбас" вимагав створити коридор для вивезення важкопоранених бійців з міста.

Ввечері 27 серпня біля Адміністрації Президента України близько 800 осіб прийшли на пікет з вимогою надати підмогу силам антитерористичної операції в Іловайську.