ua en ru

Командирам бойовиків на Донбасі наказали встановити зв'язки з бізнес-структурами, - розвідка

Командирам бойовиків на Донбасі наказали встановити зв'язки з бізнес-структурами, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (YouTube screenshot)

Представників бізнесу планую залучати до подальшої співпраці

Командирів бойовиків на Донбасі рекомендували посилити роботу по встановленню дружніх зв'язків з представниками російських і місцевих бізнес-структур, для того, щоб в подальшому залучити їх до співпраці. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"В штаби 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК довели розпорядження щодо активізації роботи по налагодженню "шефської допомоги". Для цього командирам з'єднань і частин рекомендовано посилити роботу по встановленню дружніх зв'язків з представниками російських і місцевих бізнес-структур, політичних і громадських організацій, національних і етнічних рухів (спільнот), яких запрошувати для зустрічей з особовим складом та передбачити порядок їх мотивації для подальшої співпраці, заохочувати грамотами та спеціальними відзнаками найбільш активних", - йдеться в повідомленні

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 15 червня Поглиблення бюджетних...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора прес-центр штабу АТО повідомляв, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою, бойовики ведуть обстріл із забороненої зброї.