ua en ru

Кількість пікетувальників під Генштабом у Києві збільшилася до 600 осіб

Кількість пікетувальників під стінами Міністерства оборони України в Києві, потребують послати підкріплення підрозділам сил антитерористичної операції (АТО), що потрапили в оточення в Іловайські, збільшилася до 600.

Кількість пікетувальників під стінами Міністерства оборони України в Києві, потребують послати підкріплення підрозділам сил антитерористичної операції (АТО), що потрапили в оточення в Іловайські, збільшилася до 600, передає кореспондент РБК-України.

Мітингувальники перекрили КПП і вимагають відставки міністра оборони України Валерія Гелетея.

Станом на 10:08 до мітингувальників вийшла делегація Міноборони, в тому числі перший заступник голови генерального штабу генерал Геннадій Воробйов, яких люди зустріли скандуванням "З кабінетів на передову".

Після короткої промови представників Міноборони з мітингувальників сформували переговорну групу для спілкування з керівництвом Міноборони.

При спробі військових повернутися в будівлю Міноборони сталася бійка, одна жінка втратила свідомість. В ході бійки з петель КПП були зірвані двері.

Станом на 10:20 в Міноборони зайшли 30 жінок-переговорниць, більшість з яких є родичами воюючих.

Зазначимо, вчора, 27 серпня, близько 1 тис. осіб пікетували будівлю Адміністрації Президента України в Києві з тими ж вимогами. Пікет ініціював командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.