ua en ru

Коаліція не голосувала за включення до порядку денного законопроектів опозиції, оскільки в них відсутній конструктивний підхід, - І.Горіна.

Коаліція не голосувала за включення до порядку денного законопроектів опозиції, оскільки в них відсутній конструктивний підхід. Про це журналістам заявила народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна, передає кореспондент РБК-Україна.

І.Горіна підкреслила, що сьогоднішні законопроекти опозиції, зокрема законопроект про введення податкових канікул для малого підприємництва, не несуть в собі конструктиву і є популістськими. "Ті законопроекти, які були запропоновані, це типовий хід опозиції, коли закон, припустимо, про податкові канікули для бізнесу на 5 років - це закон на 1 сторінку, в якому не перераховані ні види діяльності підприємців, ні механізм, як вони звільняються. І це у всіх законах, які повинні були сьогодні розглядатися, системного підходу немає ніякого", - сказала вона.

І.Горіна повідомила, що сьогодні Президент Віктор Януковіч представить соціально-економічну програму на економічному комітеті реформ. У цій програмі, за словами нардепа, є всі законопроекти, які покликані, зокрема, поліпшити ситуацію в малому і середньому підприємництві. Вона відзначила, що наступного тижня всі ці законопроекти будуть внесені до парламенту і на наступному пленарному тижні проголосовані.