ua en ru

Коаліція не голосуватиме за опозиційні проекти законів, - О.Єфремов

Коаліція не голосуватиме за опозиційні проекти законів. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Введення будь-яких мораторіїв сьогодні - безперспективно. Це стосується зокрема мораторію на підвищення пенсійного віку. Потрібно враховувати, що у нас і так найнижчий (пенсійний вік). І потрібно враховувати, що пенсійну реформу неможливо провести без його підвищення . Але, очевидно, що Кабмін підготує такі пропозиції, які враховуватимуть, що пенсійний вік у нас підвищуватиметься поетапно, а не одразу", - зазначив він.
Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні, 8 вересня 2010 р. повернеться до розгляду опозиційних проектів законів. А саме, за порядком денним передбачається, що депутати розглянуть законопроект про встановлення мораторію про підвищення пенсійного віку для жінок; проект закону про введення податкових канікул для малого бізнесу, а також проект закону про забезпечення енергетичної безпеки України.