ua en ru

Клюєв, Лукаш і Портнов увійшли до робочої групи з вирішення політичної кризи, - нардеп

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Андрій Клюєв, міністр юстиції України Олена Лукаш і радник Президента України Андрій Портнов увійшли до робочої групи з вирішення політичної кризи в Україні, яку вчора доручив створити Президент України Віктор Янукович. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

"Клюєв, Лукаш, і Портнов - це переговорщики від Януковича. Вони - каркас усіх злочинів нинішнього режиму. Чи спроможні вона на переговори? Ясно, що ні - думаю, що вони просто тягнутимуть час. Ми переконані, що для переговорів є години, а не дні. І імітувати переговори - не пройде. Тож, якщо вже сьогодні не відбудеться вирішальна зустріч Януковича із лідерами опозиції, переговори треба скасовувати", - написав нардеп.

Зазначимо, вчора, 19 січня 2014 р, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив, що йому зателефонував Президент України Віктор Янукович і повідомив про готовність до переговорів.

Пізніше стало відомо, що Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Андрію Клюєву створити робочу групу для вирішення політичної кризи. Зокрема, глава держави розпорядився провести зустріч учасників робочої групи з представниками опозиції у понеділок, 20 січня 2014 р.

При цьому в опозиції погодилися взяти участь у роботі цієї групи. Крім того, в опозиції вирішили, що від усіх трьох фракцій на переговори піде один представник, але це буде не Яценюк.