ua en ru

Кличко був у кількох секундах від реваншу з Джошуа

Кличко був у кількох секундах від реваншу з Джошуа Фото: Володимир Кличко (klitschko-brothers.com)

Володимир не шкодує про рішення завершити кар'єру

Колишній чемпіон у суперважкій вазі Володимир Кличко зізнався, що від повторного бою його відокремлювали лічені секунди. Про це він розповів в інтерв'ю ibtimes.co.uk.

"За кілька днів до ухвалення рішення я записав обидва відеозвернення з двома сценаріями. На одній записи я оголосив про реванш з Ентоні Джошуа, а з іншого я повідомив, що йду на пенсію. До останнього моменту я не знав, яке відео я буду публікувати в соціальних мережах", - сказав боксер.

Кличко підкреслив, що це було найскладніше рішення в його житті.

"Але зараз я щасливий. Я зробив, може бути, нелогічну річ, але це було саме моє рішення. Розумом спортсмена я розмірковував: "Я знаю, що я краще, ніж молодь, у мене є шанси". Але іноді ти говориш "ні" сам собі, і це було щось, що мені підказувало внутрішнє відчуття. Щось, що можна відчути, а не зрозуміти розумом. Мені 41 рік, я не найрозумніша людина на планеті, але у мене багатий досвід. Він і підказав мені рішення, яке я оголосив", - заявив Кличко.

Бій Кличко - Джошуа пройшов 29 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі і завершився достроковою перемогою британця в 11 раунді. Для українця цей поєдинок став останнім в кар'єрі.

Нагадаємо, цей поєдинок увійшов в топ-3 найбільш продаваних боїв в історії.