ua en ru

Київрада виділила на програму "Діти столиці" на 2012-2013 рр. 3,2 млн грн

Київрада прийняла рішення про виділення програмі "Діти столиці" на 2012-2013 рр. 3,215 млн грн. За таке рішення на засіданні Київради проголосували 92 депутати з 109 зареєстрованих в залі засідань, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується проекту рішення про фінансування заходів у 2012 р. міської цільової програми "Діти столиці", яку ми вже прийняли до 2013 р., це дуже важлива програма для нас і її мета - організувати роботу запобігання сирітству, забезпечення реабілітації безпритульних дітей, розвитку сімейних форм виховання дітей, що позбавлені батьківського піклування. Саме на цю програму передбачено фінансування у розмірі 3 млн 215 тис. грн", - зазначила сьогодні на брифінгу секретар Київради Галина Герега.

Як йдеться у проекті рішення, програма націлена на роботу з дітьми, які опинились у складних життєвих ситуаціях, надання додаткових соціальних послуг дітям та соціально-психологічної допомоги сім'ям, які взяли на виховання дітей-сиріт тощо.

Нагадаємо, Київрада прийняла сьогодні рішення про внесення змін до бюджету Києва на 2012 р. щодо збільшення доходів до бюджету міста на 538 млн.